16 typer salwars som hver kvinne skal eie i 2021

mens du kanskje ønsker å bruke halvparten av sommeren på å planlegge å streame gjennom bryllupssesongen i vakre kjoler, det er ikke sikkert at det alltid er synkronisert med den etniske kleskoden. Kanskje du trenger noe annet for å drepe enhver anledning. For alle disse sakene er Salwar -sett akkurat det du trenger.
Kilde: lookgud.in/utsavfashion.comsalwars er enkle å kle seg ut eller ned, avhengig av anledningen. Salwar -sett er bedre kjent for sin allsidighet. Ta med rette kuttede Kurtas og Dhoti -typesett for eksempel. De samarbeider godt for enhver anledning, inkludert lunsj UNAM Pumas Skjorter på kafeen eller en høy te.
Hver kvinne skal eie en salwar:

Salwar -dresser er en stift i mange konvensjonelle slitasje garderober, og handler om å skape maksimal innvirkning med minimum innsats. Hvis du er viet til moderne indisk slitasje, så vær allsidig med bunnene dine. Par Salwar Kurtas med Dhoti, draperte eller kumbukser.
2021 er stort på ankellengde churidaars ferdig med pyntet hems. Gå gjennom vårt valg av nye trender innen salwars som er ideelle for de kommende festlighetene.
Siste trender i Salwar Suits 2021
Vi begrenser på salwar -stilene du burde plassere spillene dine på denne sesongen

1. Brodert tunika med Sand Palazzos:
AM: PMs fuglebroderte tunika i Fuchsia matchet med Sand Palazzos er klassisk og elegant. Style det med skinnmojris og enkle gulløreringer.
Kilde: sopritti.net2. Svart salwar med Dori -arbeid:
Dette er en begrenset utgave av Anamika Khanna, med det mest utsøkte håndlagde en-til-en-typen stykket. Det svarte salwar -settet har paljetter og Dori -arbeid. Det er laget av matka silkestoff. Settet kommer med Dupatta og Churidaar.

Kilde: CloudFront.net3. Anarkali med gulvlengde kapphylser:
Designer Gaurav Gupta kombinerer naken og rosa i denne moderne anarkali med gulvlengde kapphylser. Kast i diamantbolter for å koble seg sammen med denne ukonvensjonelle designerklæren, og bli til den mest trendy bryllupsdeltakeren
Kilde: Aashniandco.com4. Krem blomsterbrodert blusset anarkali:
Den ene tingen som er viktig i Mounika Reddys design er Sporting CP Skjorter hennes indie -fusjon på seg de konvensjonelle salwar -dressmønstrene. Hun elsker tydelig Khadia-designet som er best for et Indo-Western-utseende. Du kan ikke la være å sikle over hennes fantastiske fargepaletter og sjelfulle silhuetter. Den hvitfargede bomullsanarkalien med blomsterlappeteppe gir nok detaljer. Den tunge broderte Salwar Kameez og Flouncy Flair legger til definisjon.

Kilde: Pikbrowse.com5. Dusty Pink Kurta og Organza Bottom:
Amairas støvete rosa anarkali kurta i rå silkeok har en organza bunn med broderi over alt, ferdig med kalde skuldre. Settet kommer også med matchende lehenga -skjørt i rå silke og brodert dupatta i organza. Drakten er sammensatt av rå silke og organza. Du kan bære dette utseendet praktisk for enhver festlig begivenhet.
Kilde: Perniaspopupshop.com6. Green Modal Silk Palazzos:
Ruhmahsa er kjent for sine ukonvensjonelle broderier, livlige farger og enkle flytende silhuetter.

Kilde: bitgravity.com8. Brodert Choli med svarte silkekulter:
Payal Singhals samlinger har en forkjærlighet for å kombinere konvensjonell indisk slitasje, som overskrider til samtidig.
Hennes kolleksjon inkluderte denne svarte broderte choli slitt med en steinorganza brodert jakke og svart silke ankel-lengde kulottes, noe som gjorde den til en tydelig måte å bruke salwars på.
Kilde: Payalsinghal.com9. Red Zeenat Anarkali Set:
Dette er et design for de moderne indiske kvinnene som Portugals herrelandslag i fotball Skjorter elsker den tradisjonelle, men likevel glede over lysheten i hennes frihet. Red Zeenat Anarkali -settet er et forfriskende inntak fra Amrita Thakurs etikett og er fremhevet med elementer av morsomme farger, minimalistisk broderi, og likevel er smakfullt blandet med gamle klassiske elementer. Høydepunktene i dette ensemblet er de korte chiffon -anarkali, vevs brokadeapplikasjoner, dhoti -bukser og myke nett Dupatta.
Kilde: RaunaqBoutique.com [SC: MediaD]
10. Red Silk Kurta med Gota Patti og brokadebukser:
Dette stykket kan brukes for store festlige begivenheter. Det er best sammenkoblet med brokader. Den broderte silkekurta er Anita Dongres mesterverk, inspirert av natur og stammer. Kurta har Gota Patti, Dori Zardozi og perlepynt, sammenkoblet med rette kuttet bukser.
Kilde: Anitadongre.com11. Pink Dabka Kurta og Sharara satt:
Det utsøkte dabka -arbeidet og perlebroderiet og folietrykkene gjør det til en ideell slitasje for indiske festligheter. Dette er en av de moderne festlige linjene av designeren Bhumika Sharma, med en rosa brodert rett skjorte, brodert Sharara og Dupatta, Dabka Pearls og Gotta Brodery.
Kilde: IndiaPorium.com12. Gota Patti og Patra broderte Anarkali Set:
Devnaagri går linjen mellom konvensjonelle og moderne linjer. Deres raffinerte moderne linje oversettes vakkert til tidløse festlige stykker. Dette Peach Georgette Anarkali -settet har applikasjoner med Gota Patti, Patra -broderi, kuttet arbeidsorganza -åk og nett ermer. Det kommer også mednull